Spring naar content

Industriële IT

AdobeStock_96856913_B

Een moderne productieomgeving vraagt om een buitengewoon betrouwbare IT oplossing. Een oplossing die ervoor zorgt dat uw data altijd veilig is en bestand is tegen onvoorziene omstandigheden. Ons team van experts staat voor u klaar.

Veilig
Eltra installeert en plaatst zowel servers, clients als alle randapparatuur. Redundancy is daarbij het sleutelwoord. Zo heeft een server redundancy in voedingen, opslagmedia, netwerkaansluitingen. Extern in het rack zorgt een Uninterruptible Power Supply ervoor dat uw data netjes wordt opgeslagen tijdens stroomstoringen. Op een Network Attached Storage slaan wij dezelfde informatie als backup op op meerdere harde schijven en in verschillende datalagen. Daarnaast is de combinatie van immutable backup, offline backup en remote backup en/of replicatie mogelijk om onder alle omstandigheden uw data veilig te houden.

Extra diensten
U kunt ook rekenen op ons team voor een aantal aanvullende diensten. Zo kunnen onze specialisten het IT systeem van uw gehele machinepark in kaart brengen en zo nodig problemen oplossen en verbeteringen doorvoeren. Denk aan migraties en uitbreidingen zoals Multi Factor Authenticatie implementaties. Ook verzorgen wij graag service en onderhoud van uw systeem, zodat u altijd weet dat uw IT oplossing toekomstbestendig en veilig is.