Spring naar content

SCADA / MES

MAAN9875Eltra_kantoor-enginering

Remote access. Geofencing. Automatische, ‘slimme’ rapporten. De mogelijkheden van onze moderne SCADA systemen zijn eindeloos. Wij bieden oplossingen die alle onderdelen van uw onderneming verbinden. Van PLC’s, databases en devices tot MES- en ERP systemen.

Open en modern
Eltra bouwt bij voorkeur alle nieuwe SCADA systemen met Ignition: een modern pakket met grote voordelen. Door gebruik van open standaarden zoals HTML5, CSS3, OPC UA en MQTT is Ignition cross platform en werkt het op Apple, Windows en Linux systemen. Het is bovendien toegankelijk voor elk device met een internetbrowser: van industriële schermen en desktops tot tablets en telefoons. Elke Ignition licentie maakt het mogelijk om een onbeperkt aantal apparaten aan te sluiten.

Vision en Perspective
Ignition is beschikbaar in twee varianten: Vision en Perspective. Vision is geschikt voor systemen waarin alle apparaten hetzelfde beeldformaat gebruiken. Perspective is volledig responsive: de interfaces passen zich aan op schermformaat, zodat de belangrijkste informatie op alle devices goed zichtbaar is. Ook maakt Perspective meer geavanceerde features mogelijk, zoals geolocation. Eltra heeft ruime ervaring met zowel Vision als Perspective en helpt u graag bij het maken van een passende keuze.