Spring naar content

Over ons

Van ontwerp en installatie tot service en onderhoud. En van software en besturingspanelen tot IT systemen en ATEX installaties. Eltra Engineering levert totaaloplossingen voor productie- en procesautomatiseringsinstallaties.

Hier staat Eltra Engineering voor
Kwaliteit boven groei. Vanaf onze oprichting in 1997 is dat het uitgangspunt voor Eltra. Wij geloven in langdurige relaties met onze opdrachtgevers door keer op keer uitstekend werk af te leveren. Door die toewijding aan kwaliteit mogen wij vele A-merken tot onze klanten rekenen, zoals Coca-Cola, Heineken, FrieslandCampina en GoodYear.

MAAN0202

‘Onze communicatielijnen zijn kort en onze daadkracht is groot.’

Een parate organisatie
De industriële sector vraagt om snelheid en slagvaardigheid. En dat is precies waar onze organisatie op is ingericht. De communicatielijnen zijn kort en onze daadkracht is groot. Onze projectteams werken doelmatig met kwaliteit en service als sleutelwoorden.

Dezelfde gezichten
Van de eerste kennismaking tot service en onderhoud. Tijdens het hele traject van uw project gaat een vast projectteam bij Eltra voor u aan de slag. Zo werkt u altijd met specialisten die uw bedrijf begrijpen en bekend zijn met de ins en outs van uw project. Dit past niet alleen bij onze persoonlijke werkwijze, maar zorgt ervoor dat we altijd snel kunnen schakelen.

Een kwart eeuw innoveren
Nieuwsgierigheid, pionieren en altijd blijven leren… Het zit in onze vezels. Sinds onze oprichting in 1997 is ons werkveld totaal getransformeerd. Die razendsnelle ontwikkelingen inspireren ons elke dag om nóg betere, snellere en makkelijkere oplossingen te bedenken. Wij combineren een kwart eeuw aan ervaring met kennis van de nieuwste technieken.

MAAN0066Eltra_Werkplaats-Stage

‘Een gedreven partner met de nodige inleving en persoonlijke aandacht.’

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig naar hoe wij u kunnen helpen? Ons team hoort graag meer over uw project, dus neem contact met ons op!

Bonkt jouw hart voor techniek?

Op zoek naar een afstudeer- of stageopdracht?