Spring naar content

Over ons

Van ontwerp en installatie tot service en onderhoud. En van software en besturingspanelen tot IT systemen en ATEX installaties. Eltra Engineering levert totaaloplossingen voor productie- en procesautomatiseringsinstallaties.

Hier staat Eltra Engineering voor
Kwaliteit boven groei. Vanaf onze oprichting in 1997 is dat het uitgangspunt voor Eltra. Wij geloven in langdurige relaties met onze opdrachtgevers door keer op keer uitstekend werk af te leveren. Door die toewijding aan kwaliteit mogen wij vele A-merken tot onze klanten rekenen, zoals Coca-Cola, Heineken, FrieslandCampina en GoodYear.

MAAN0202

‘Onze communicatielijnen zijn kort en onze daadkracht is groot.’

Een parate organisatie
De industriële sector vraagt om snelheid en slagvaardigheid. En dat is precies waar onze organisatie op is ingericht. De communicatielijnen zijn kort en onze daadkracht is groot. Onze projectteams werken doelmatig met kwaliteit en service als sleutelwoorden.

Dezelfde gezichten
Van de eerste kennismaking tot service en onderhoud. Tijdens het hele traject van uw project gaat een vast projectteam bij Eltra voor u aan de slag. Zo werkt u altijd met specialisten die uw bedrijf begrijpen en bekend zijn met de ins en outs van uw project. Dit past niet alleen bij onze persoonlijke werkwijze, maar zorgt ervoor dat we altijd snel kunnen schakelen.

Een kwart eeuw innoveren
Nieuwsgierigheid, pionieren en altijd blijven leren… Het zit in onze vezels. Sinds onze oprichting in 1997 is ons werkveld totaal getransformeerd. Die razendsnelle ontwikkelingen inspireren ons elke dag om nóg betere, snellere en makkelijkere oplossingen te bedenken. Wij combineren een kwart eeuw aan ervaring met kennis van de nieuwste technieken.

MAAN0066Eltra_Werkplaats-Stage

‘Een gedreven partner met de nodige inleving en persoonlijke aandacht.’

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig naar hoe wij u kunnen helpen? Ons team hoort graag meer over uw project, dus neem contact met ons op!

Eltra & Eiffage

Group 456

Eltra is onderdeel van de Eiffage groep: een van de Europese koplopers op het gebied van bouw, energie en infrastructuur. Binnen de groep werken ruim 70.000 gepassioneerde medewerkers, die in meer dan vijftig landen hun kennis en kunde inzetten. Wat ons bindt? We willen het verschil maken met deze zes kernwaarden als ons kompas.

Het goede voorbeeld

Altijd het juiste doen. Zo simpel is het eigenlijk. Bij Eltra vinden we dat we het goede voorbeeld moeten geven in ons gedrag. Dat betekent niet alleen opereren in lijn met wet- en regelgeving, maar ook ethisch en met geweten handelen. Zo brengen we onze waarden tot leven.  

Verantwoordelijkheid

Of het nu je eerste dag is of je al twintig jaar bij ons bedrijf werkt. Iedereen in ons team, ongeacht je rol of je ervaring, is een vertegenwoordiger van onze organisatie en waar we voor staan. Dat betekent zorgvuldig omgaan met mensen, middelen en de omgeving. Maar ook de ruimte en het vertrouwen krijgen…

Transparantie

Open zijn over wat je doet en waarom. Informatie delen, zowel over de successen als uitdagingen. Iedereen aanmoedigen om vragen te stellen en hun gedachten te delen. Dat is wat transparantie betekent voor ons. Alleen zo kunnen we verantwoordelijkheid nemen, constant blijven leren en groeien als team.  

Vertrouwen

Of het nu gaat om klanten collega’s, leveranciers of andere partners. Bij Eltra bouwen we relaties op basis van vertrouwen. Dat verdienen we door eerlijk en transparant te zijn. Door elkaar te steunen in goede én uitdagende tijden. En natuurlijk door samen uitstekend werk af te leveren.  

Helderheid

Handelen op basis van een heldere blik met oog voor detail. Dat is onderdeel van onze cultuur. Wij weten wat we wel en niet kunnen. Zo kunnen we goed de risico’s inschatten en op het juiste moment de juiste middelen inzetten.  

Moed en doorzettingsvermogen

Wij werken met enthousiasme en volharding aan al onze projecten. We gaan uitdagingen niet uit de weg maar omarmen ze. En we hebben het lef om voortdurend grenzen te verleggen. Met dat doorzettingsvermogen tonen we leiderschap aan onze collega’s en partners.

Bonkt jouw hart voor techniek?

Op zoek naar een afstudeer- of stageopdracht?