Spring naar content

Projecten

Werken aan machinebesturingen en de vertrouwensband

Hoeveel mensen maken carrière zonder ooit een CV te schrijven? Karel Hendriks, Site Manager voor Eltra bij onze klant Agristo Tilburg, is als een van de weinigen daarin geslaagd. Hij werkt al sinds het begin van zijn carrière voor Eltra. In zijn huidige functie werkt hij nauw samen met de technische dienst van Agristo aan onderhoud, aanpassingen en uitbreidingen van machinebesturingen.

Dertien weegbesturingen voor de voedselverwerkende industrie

Een oppervlakte van 62.000 m² en een capaciteit van ruim 320.000 kilo verwerkte groente per dag. Die feiten maken de nieuwe locatie van dit project een van de grootste voedselverwerkende fabrieken van Europa. Voor deze locatie maakte Eltra de besturingen voor dertien weegmachines van machinebouwer FoodeQ Engineering. Projectmanager Mark van Esch en Lead Software Engineer Wallie Span zorgden ervoor dat ondanks de uitdagingen Eltra op tijd kwaliteitswerk kon leveren.

Op wereldreis voor aardappelvlokken

Van China tot Israël en van Oezbekistan tot de Verenigde Staten. Aardappelvlokkenlijnen met besturingen van Eltra staan over de hele wereld. Software engineer Tom van Dongen installeert deze machines bij de eindklant en heeft zo in de afgelopen 23 jaar veel van de wereld gezien.

Slimme stoomketelbesturingen voor minimale storingen

Van woonwijken tot de petrochemische industrie. Je komt de verwarmingseenheden van Eco Steam and Heating Solutions overal tegen. Het bedrijf bouwt stoom- en warmwaterketels in scheepscontainers en verhuurt ze door heel Europa. Sinds 2014 verzorgt Eltra onderhoud en aanpassingen aan de besturingssystemen in de verwarmingsunits.

De kunst van een veilig serversysteem

De veiligheid van álle bestanden van een klant. Daar draag je zorg over wanneer je een nieuw server- en netwerksysteem implementeert. Een grote verantwoordelijkheid die Rob Hendriks met groot vertrouwen op zich neemt. De Senior ICT Engineer voerde al meer dan honderd van dit soort opdrachten uit.

Profileerinstallatie voor hekwerkpalen

Een absolute autoriteit in wapeningsproducten en hekwerksystemen. Dat is hoe Van Merksteijn International wereldwijd bekend staat. Het bedrijf wilde haar productieproces van hekwerkpalen sneller en efficiënter maken, uiteraard met behoud van de hoge kwaliteit die haar klanten gewend zijn.

Werken bij Eltra

MAAN9741Eltra_kantoor-enginering

“Bij Eltra is er altijd iets nieuws te ontdekken.”

Nieuwsgierig geworden van deze projecten? Er is nog veel meer te ontdekken bij Eltra. Wij maken besturingen voor de meest uiteenlopende machines en installaties. Van frisdrank en bier tot autobanden en hekwerksystemen. Dus of je nu ambities hebt als software-, hardware- of field engineer: bij Eltra ben je nooit uitgeleerd.

Deel jij onze passie voor techniek? Wij maken graag met je kennis!