Spring naar content

Projecten

Op wereldreis voor aardappelvlokken

Van China tot Israël en van Oezbekistan tot de Verenigde Staten. Aardappelvlokkenlijnen met besturingen van Eltra staan over de hele wereld. Software engineer Tom van Dongen installeert deze machines bij de eindklant en heeft zo in de afgelopen 23 jaar veel van de wereld gezien.

Slimme stoomketelbesturingen voor minimale storingen

Van woonwijken tot de petrochemische industrie. Je komt de verwarmingseenheden van Eco Steam and Heating Solutions overal tegen. Het bedrijf bouwt stoom- en warmwaterketels in scheepscontainers en verhuurt ze door heel Europa. Sinds 2014 verzorgt Eltra onderhoud en aanpassingen aan de besturingssystemen in de verwarmingsunits.

De kunst van een veilig serversysteem

De veiligheid van álle bestanden van een klant. Daar draag je zorg over wanneer je een nieuw server- en netwerksysteem implementeert. Een grote verantwoordelijkheid die Rob Hendriks met groot vertrouwen op zich neemt. De Senior ICT Engineer voerde al meer dan honderd van dit soort opdrachten uit.

Profileerinstallatie voor hekwerkpalen

Een absolute autoriteit in wapeningsproducten en hekwerksystemen. Dat is hoe Van Merksteijn International wereldwijd bekend staat. Het bedrijf wilde haar productieproces van hekwerkpalen sneller en efficiënter maken, uiteraard met behoud van de hoge kwaliteit die haar klanten gewend zijn.

Implementatie Ignition voor Coca-Cola

Het is genoeg om tweehonderd olympische zwembaden mee te vullen. In hun fabriek in Dongen produceert Coca-Cola jaarlijks 490 miljoen liter frisdrank. Essentieel in de operatie is de SCADA software (Supervisory Control And Data Acquisition), waarmee de lijnen in de fabriek worden bediend en alle procesdata wordt opgeslagen.

Werken bij Eltra

MAAN9741Eltra_kantoor-enginering

“Bij Eltra is er altijd iets nieuws te ontdekken.”

Nieuwsgierig geworden van deze projecten? Er is nog veel meer te ontdekken bij Eltra. Wij maken besturingen voor de meest uiteenlopende machines en installaties. Van frisdrank en bier tot autobanden en hekwerksystemen. Dus of je nu ambities hebt als software-, hardware- of field engineer: bij Eltra ben je nooit uitgeleerd.

Deel jij onze passie voor techniek? Wij maken graag met je kennis!