Spring naar content

Onze diensten

Eltra ontwerpt, installeert en onderhoudt productie- en procesautomatiseringsinstallaties. Met uw verlanglijstje als ons kompas realiseren we moderne, betrouwbare besturingen. Als system integrator verzorgen we ook uw software, intelligente sensoren en voorwaarden voor een veilige besturing: van PLC tot Smart Industry 4.0.

Machinebesturing

Een besturings- of aandrijfsysteem dat naadloos aansluit bij de wensen van de eindgebruiker. Daar helpt Eltra u als machinebouwer graag bij. Met kennis van de nieuwste technieken ontwikkelen wij passende oplossingen voor de meest complexe machines en productielijnen.

Lees meer

Procesbesturing

Van complexe installaties tot complete fabrieken. Als system integrator zorgt Eltra voor een betrouwbare besturing van uw productieproces. Uiteraard in lijn met veiligheids- en omgevingseisen en gebaseerd op de juiste CE-normeringen. Door zorgvuldige datacollectie leggen wij bovendien het fundament voor kwaliteitsbeheer en verbeterprocessen.

Lees meer

SCADA / MES

Hogere kwaliteit, optimale output en minder menselijke fouten. De voordelen van een ‘slimme’ industrie 4.0 fabriek zijn groot. Maar een belangrijke voorwaarde is de betrouwbare verwerking van informatiestromen en een overzichtelijke presentatie van de data. Eltra helpt u met ontwikkeling en realisatie van een SCADA of MES systeem, waarmee u de basis legt voor constante optimalisatie van uw fabriek.

Lees meer

Industriële elektrotechniek

Een zorgvuldig ontworpen en geïnstalleerde industriële installatie. Het is de ruggengraat van een betrouwbare en veilige productieomgeving. Met onze decennia aan ervaring in de elektrotechniek kunt u ook op Eltra vertrouwen voor een ATEX installatie op maat. Ook inspecties en onderhoud kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Lees meer

Industriële IT

EMC stoorsignalen, extreme temperaturen of sterke trillingen. Wat de uitdagingen van uw productieomgeving ook zijn, u kunt bij Eltra terecht voor een uiterst veilige IT oplossing. Door een hoge beschermingsgraad en redundancy gecombineerd met beheersmaatregelen, zorgen wij ervoor dat uw data te allen tijden veilig bewaard wordt en minimaliseren we uitvaltijd bij onvoorziene omstandigheden.

Lees meer

Eltra engineering

Wij geloven in langdurige relaties met onze opdrachtgevers door keer op keer uitstekend werk af te leveren.